Limitarea raspunderii furnizorului

Limitarea răspunderii furnizorului

 
Răspunderea pentru conținutul site-ului. www.agriculturedynamics.ro, SC AGRICULTURE DYNAMICS SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.
În cazul unor eventuale erori de sistem în urmă cărora prețul este modificat în mod evident, comandă va fi anulată iar clienții informați telefonic/email asupra acestui fapt.
Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate, puse la dispoziție de producători și/ furnizori și SC AGRICULTURE DYNAMICS SRL. nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată, în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.
Prețurile afișate pe site nu sunt identice cu cele din magazinul nostru, astfel că pot apărea diferențe între prețul produsului afișat pe site și cel afișat în magazin.
Comenzile a căror produsele comandate pe site au preț mai mic decât cel afișat în magazin rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe site și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comandă.
Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil.
În cazul epuizării stocului reprezentantul www.agriculturedynamics.ro  va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare că și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.


SC AGRICULTURE DYNAMICS SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.