Despre noi

S.C. Agriculture Dynamics S.R.L a fost infiintata in anul 2019 pentru a deservi ca scop principal nevoilor fermierilor din domeniul agricol cu piese de schimb pentru utilaje agricole.

Initiativa a fost luata in urma dedicarii noastre in acest domeniu, cat si experientei si profesionalismului ireprosiabil a colegilor nostrii de la departamentul tehnic.

Agriculturedynamics.ro comercializeaza piese de schimb OEM si Aftermarket pentru aproape toate marcile de utilaje, cum ar fi: John Deere, New Holland, Case IH, Fendt, Chalenger, Massey Ferguson, Steyr, Claas, Deutz Fahr, Lamborghini, Hurliman, Same si multe altele cat si pentru utilaje de prelucrare a solului.

Experienta noastra in domeniul tehnic, cat si relatia excelenta cu partenerii nostrii producatori si furnizori de piese ne recomanda in a a sustine tehnic si comercial fermierii cu piese de schimb pentru utilajele acestora. Seriozitatea si transparenta reprezinta pentru noi un “must have” fiind constienti de importanta termenelor si corectitudinii informatiilor puse la dispozitie clientilor.

Stim ce inseamna fiecare zi pierduta de lucru la camp si de aceea incercam sa va intampinam cu solutii optime in a va servi rapid, atat cu informatii cat si cu piesele necesare.

“Dinamica in Agricultura” este motto-ul nostru si o vom face cat mai eficienta pentru dumneavoastra.

Dorim in continuare sa va prezentam magazinul nostru online care va pune la dispozitie o gama larga de piese si informatii despre acestea. Nu ezitati sa ne contactati atat pe email piese@agriculturedynamics.ro cat si telefonic la numarul disponibil NON STOP 0763219801.

O alta ramura a activitatii noastre o reprezinta comercializarea si intermedierea de utilaje agricole second hand.

Aceasta activitate este rezultatul colaborarii noastre cu diverse piete europene pe segmenul tehnologiei in agricultura. In curand veti regasi in magazinul nostru si o sectiune noua cu utilaje second hand.

De asmenea va punem la dispozitie si o gama larga de piese din dezmembrari utilaje pe care o gasiti la sectiunea “PIESE DIN DEZMEMBRAI” astfel incat dvs sa puteti opta pentru cea mai buna solutie posibila in alegerile pe care le faceti!


Cu drag,

Echipa Agriculturedynamics.ro